You are currently viewing Επίσκεψη στο αεροδρόμιο

Επίσκεψη στο αεροδρόμιο

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών και μαθητριών του 1ου ΕΠΑΛ Καρλοβασίου στον Κρατικό Αερολιμένα Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος»

Την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, μαθητές και μαθήτριες του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑΛ Καρλοβασίου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στον Κρατικό Αερολιμένα Σάμου «Αρίσταρχος ο Σάμιος» όπου ξεναγήθηκαν από την κα Νίκη Παντελόγλου (Administrator) και από την Βαλεντίνα Χατζηνικολάου (Terminal Supervisor).

Η ξενάγηση των μαθητών ξεκίνησε από τα εκδοτήρια εισιτηρίων και συνεχίστηκε στην πύλη ελέγχου αποσκευών και επιβατών, όπου πέρασαν όλους τους απαραίτητους ελέγχους, καθώς αντιμετωπίστηκαν ως κανονικοί επιβάτες. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν  στους χώρους των αναχωρήσεων, των καταστημάτων duty free, αφίξεων και παραλαβής αποσκευών. Επίσης παρακολούθησαν την προσγείωση ιδιωτικού αεροσκάφους – ασθενοφόρου. Ένα μικρό δώρο περίμενε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες στην έξοδό τους, από την εταιρεία FRAPORT GR .

Το σχολείο ευχαριστεί τους υπεύθυνους της εταιρείας «FRAPORT GR»   καθώς  και το προσωπικό του Αεροδρομίου Σάμου, για την ευκαιρία που έδωσαν στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, να ξεναγηθούν στους χώρους του αεροδρομίου, και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την οργάνωση και λειτουργία του.